Terka má bronz z MČR ve sprintu v kategorii žen !!!

Terka má bronz z MČR ve sprintu v kategorii žen !!!

Terka Janošíková má svojí první mistrovskou medaili v elitní kategorii žen !!! Tímto závodem si vyběhla licenci Elita pro příští rok. To, o čem jsme si včera  s Evou, Davidem a Ivčou jen potichu šuškali (abychom Terku před závodem neznervózňovali a její úspěch nezakřikli), že Terka dnes ve finále sprintu doběhne na medaili, a že má i na to, aby sprint žen vyhrála, se stalo skutečností 🙂. Sice nevyhrála, ale má na to !!! Vždyť ještě na 8. kontrole vedla s náskokem cca 20 vteřin. Nás, kteří sledovali její postup na 9. kontrolu mírně řečeno vylekala, neboť místo jasného krátkého postupu zvolila obíhačku kolem budovy (asi 5x delší, než přímý postup). Rovněž nezvolila ideální trasu při dlouhém postupu na 12. kontrolu. Přes tyto chybky do poslední chvíle bojovala o zlato, které od ní skončilo pouhých 5 vteřin !!!!         B O M B A

Připomenu jen historku ze soboty, kdy jsem vyslechl debatu Terčin soupeřek z kategorie D18. Debatovaly o tom, že Terka s nimi sprint nepoběží, neboť je přihlášená do dámské elity. Zasvěceně hovořily o tom, že by Terka se mohla do té třicítky v ženách klidně dostat. Do jejich debaty jsem samozřejmě nevstupoval (jsem slušně vychovaný a cizí hovory neposlouchám), ale v duchu jsem si říkal, že zítra jim Terka vytře zrak :-).

No prostě. To, že víme, že v našem oddílu máme hvězdu, po dnešku už ví všechny soupeřky a nejen v kategorii D18 :-). Takže Terko, vše nejlepší k tvému výkonu a přejeme ti, aby jsi byla stále stejně hladová po úspěších, aby tě orienťák pořád bavil a abys zůstala pořád stejná, co se týká skromnosti a rozdávání pohody kolem sebe !!!

Máš na to !!!!